Seminarium och elbilsmässa 27 maj 2016

​Fredagen den 27 maj träffades nära 90 personer på Munktell Science Park i Eskilstuna - aktörer med ett gemensamt intresse i utbyggnaden av laddinfrastruktur i regionen.

Dagen inleddes med ett seminarium som bjöd på goda exempel från aktörer som gått före i utvecklingen, paneldiskussion om betallösningar för laddinfrastruktur och dialoger kring den fortsatta utbyggnaden i Södermanland och regionen Östra Mellansverige.

Invigning och diplomutdelning

Klockan 12.15 anlände Liselott Hagberg, landshövding i Södermanlands län, i en elbil för att inviga eftermiddagens laddinfrastruktur- och elbilsmässa tillsammans med Arne Jonsson, kommunfullmäktigeledamot (C) i Eskilstuna.

Diplom delades ut till aktörer som satsat på utbyggnaden av laddinfrastruktur i regionen.

Eskilstuna kuriren om evenemanget: http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.4096271-laddad-elfordonsmassa-i-eskilstuna

​En laddad mässa

Utomhus radade nära 20 olika modeller på elbilar upp sig. Provkörning erbjöds både av elbil och elcykel - något som även intresserade allmänheten.

Inomhus visade leverantörer upp olika lösningar för laddinfrastruktur och deltagarna fick möjlighet att ta del av marknadens stora utbud av laddlösningar.

Det blev kort sagt en laddad dag med full aktivitetet och mycket inspiration för aktörerna i regionen Östra Mellansverige.

Program 27 maj

Klicka på länken för att ladda ner programmet.